Wednesday, February 16, 2011

Fuckin' perfect...to me

Muzica..doar un limbaj ascuns care ne mangaie urechile si ne alina "durerile". Bineinteles depinde ce muzica...depinde de gusturi... depinde de persoane si de cat de adanc vor  sa primeasca muzica in sufletele lor si de cum o inteleg.
Pot fi mesaje ascunse care nu ajung la toata lumea, depinde cum interpreteaza versurile. Sunt si persoane care uneori nu mai asculta versurile ci pur si simplu se lasa purtati de val si canta impreuna cu banda, sau cu cantaretul. Sunt persoane care traiesc prin versurile melodiilor, cat si persoane carora nici nu le pasa..
Muzica este culoarea care da viata universului..si invie omul si face ca totul sa nu fie atat de mohorat.
Uneori pare ca cineva pur si simplu s-a jucat pe o hartie cu vietile noastre asa,in graba dar cum in cele mai multe cazuri s-a aratat ca totul se intampla cu un motiv pe lumea asta parca nu ne mai sperie asa usor orice greutate pusa pe umerii nostri.
Cum cineva crede ca vede perfectiunea undeva, intr-o persoana, intr-un obiect, intr-un fapt, dar chiar nu exista asa ceva, perfectiunea aceea este doar in capul sau in sufletul persoanei respectiva..fiecare vede perfectiunea cu alti ochi.

No comments:

Post a Comment